Kerstbomen impregneren

Be the first to review this product

Availability: In stock

€35.00
OR

Quick Overview

Kerstbomen impregneren is steeds vaker een eis van uw verzekeringsmaatschappij en/of brandweer om uw kerstboom brandveilig te maken. Dit kunt u dus doen door het brandvertragend impregneren van uw kerstbomen.

Impregneermiddelen.nl heeft hiervoor het product IMP 40 KERST impregneermiddel in het assortiment. IMP 40 KERST is een veilig, geur- en kleurloos product op waterbasis en maakt kerstbomen en kerstversieringen en kerstdecoratie brandvertragend, tevens bevat het geen broomverbindingen en drijfgassen.

* Prijs vermeld is impregneren kerstboom per stuk excl. BTW.

Kerstbomen impregneren

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Kerstbomen impregneren op uw locatie?

Mocht u de behoefte hebben om het impregneren specialistisch door Impregneermiddelen.nl te laten uitvoeren, kunt u contact met ons opnemen. De kerstbomen worden dan door ons bij u op locatie of bij ons behandeld door een specialist. U krijgt na afloop een certificaat van behandeling. Hiermee kunt u aantonen dat u een brandveilige kerstboom heeft. Dit certificaat verplicht door de gemeente, de brandweer, verzekeringsmaatschappijen en/of milieudienst.

IMP 40 KERST kan worden gebruikt door middel van een spray-apparaat die een druk heeft tussen de 3 en 5 bar. Een aanbrengsproeier met een pompsysteem voldoet hieraan. Het product dient fijn verneveld op het te behandelen materiaal aangebracht worden. Dit vanaf een afstand van ongeveer 20 centimeter. Voor een juiste behandeling van de kerstboom of het materiaal dient deze handvochtig aangevoeld te worden. Vervolgens heeft het de voorkeur om de geïmpregneerde kerstboom 2 uur te laten drogen voor het beste resultaat.

Additional Information

Gewicht N.V.T.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.