Impregneermiddel papier 2 liter

Be the first to review this product

Availability: In stock

€45.00
OR

Quick Overview

Impregneermiddel papier 2 liter voor het vlamvertragend impregneren van alle lichte, natuurlijke, gemakkelijk absorberende materialen, zoals, papier en/of karton. IMP ITC is een geur- en kleurloze oplossing van onschadelijke stoffen, o.a. gebaseerd op het stikstoffosfor synergisme. Deze brandvertragende vloeistof is ontwikkeld om op halogeenvrije basis zowel natuurlijke vezels als mengvezels brandvertragend te maken.

IMP ITC is een zeer effectieve brandvertragende vloeistof die, na verdunning en toevoeging van een detergent, geschikt is om snel opgenomen te worden door water absorberende materialen. Na droging blijven de actieve bestanddelen van IMP ITC achter, waardoor het materiaal brandvertragend wordt.

Impregneermiddel papier 2 liter

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Technische data, verpakking en transport

- Dichtheid 1,180 ± 0.020 g/cm³
- pH waarde 7.0 ± 1.0
- Smelttraject -5 tot -10 graden Celsius
- Kooktraject 100 tot 110 graden Celsius
- Actief materiaal 320 ± 30 g/kg
- Ontledingstemperatuur > 120 graden Celsius
- Verpakking 2, 3, 5, 8, 10, 25 en 120 kg
- Opslag vorstvrij in originele verpakking
- Houdbaarheid in gesloten verpakking tenminste 6 maanden
- Transport ongevaarlijk product, geen specifieke voorschriften

Toepassing en applicatie

IMP ITC van impregneermiddelen.nl is zowel geschikt al natuurlijke als mengvezels brandvertragend te maken, Bij mengvezels met een hoog gehalte aan synthetische vezel (>60%) wordt een gecombineerde toepassing met IMP PW geadviseerd.

Het product kan tevens worden toegepast in combinatie met andere milieuvriendelijke chemicaliën, na toevoegen van binders kunnen o.a. naaldvilt, tapijt en diversen soorten vliezen brandvertragend behandeld worden. Met IMP ITC en een vuil- en waterafstotend middel IMP FC kan in een bewerking zowel een brandvertragend als een vuil- en waterafstotend effect bereikt worden.

Additional Information

Gewicht 2 liter

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.